Τριάντα χιλιόμετρα μέσα στον αστικό ιστό της πόλης της Λάρισας θα διανύσουν οι 139 ποδηλάτες των 20 ομάδων που μετέχουν στον ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος, πριν φτάσουν στην γραμμή του τερματισμού του 4ου ΕΤΑΠ, στο Μνημείο του Ιπποκράτη, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

Το 4ο ΕΤΑΠ, διεξάγεται σήμερα Σάββατο με εκκίνηση από την Καρδίτσα, ενώ σύμφωνα με τα στελέχη του αγώνα, το σενάριο του θεαματικού μαζικού σπριντ για τον τερματισμό στην πόλη της Λάρισας είναι το επικρατέστερο.

Οι αθλητές θα προσεγγίσουν, περίπου στις 3 το μεσημέρι την πόλη της Λάρισας ερχόμενοι από την περιοχή του Τυρνάβου, θα περάσουν το Αλκαζάρ, θα κατευθυνθούν προς το κέντρο, θα περάσουν από την Κεντρική Πλατεία, και στην συνέχεια μεσω 31η Αυγούστου και Αεροδρομίου στον κυκλικό κόμβο της Νέας Σμύρνης. Από εκείνο το σημείο ο αγώνας συνεχίζεται στον εξωτερικό δακτύλιο της πόλης. Παλιά εθνική Θεσσαλονίκης – Λάρισας, Λεωφόρος Καραμανλή, κόμβος ΙΑΣΩ, Νίκαια, κόμβος Praktiker, περιφερειακή Τρικάλων και συνέχεια στον εξωτερικό δακτύλιο (κόμβος ΔΕΥΑΛ, κόμβος Αλκαζάρ και τερματισμός στο Μνημείο του Ιπποκράτη.

Στο χώρο του Αλκαζάρ έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι ετοιμασίες περιμένοντας τους ποδηλάτες, αλλά και τις παράλληλες δράσεις που θα γίνουν.

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω