“Οι μπουλντόζες του Δήμου είναι έτοιμες να ξεκινήσουν το γκρέμισμα των μερών που εμποδίζουν τη διάνοιξη της οδού Τσιτσάνη και τη σύνδεσή της με τη οδό Φαρσάλων. Το κλίμα είναι πολύ θετικό” επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Νίκος Καλτσάς στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου απαντώντας στη ερώτηση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Λάρισα Μπροστά” κ. Κώστας Αργυρόπουλος για το θέμα της διάνοιξης της οδού Τσιτσάνη και τη σύνδεση με τη Φαρσάλων.

“Πραγματοποιήθηκε μία ευρεία σύσκεψη φορέων για το εν λόγω ζήτημα και προχωρήσαμε σε συμφωνία για την απαλλοτρίωση της συγκεκριμένης έκτασης από το στρατό με 200 χιλιάδες ευρώ. Το μόνο πράγμα που εμποδίζει την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης είναι το θέμα της ασφάλειας του στρατοπέδου καθώς θα πρέπει να εγκατασταθεί περίφραξη τύπου ΝΑΤΟ από το Στρατό στο συγκεκριμένο σημείο και μετά να ξεκινήσουν οι εργασίες” συνέχισε ο κ. Καλτσάς.

Συμπληρώνοντας αυτά που είπε ο κ. Καλτσάς ο αντιδήμαρχος της ΔΕΥΑΛ κ. Δημήτρης Μαβίδης υπογράμμισε “ότι η γη αυτή τη στιγμή ανήκει στο Δήμο και καταφέραμε να απαλλοτριώσουμε αυτή την έκταση με 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο Στρατός αρχικά μας ζητούσε 500 χιλιάδες”.

Θ.Τ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω