«Είναι σημαντικό να έχεις τόσα κοινά στοιχεία με τον άνθρωπό σου» ανέφερε ο Ελασσονίτης ηθοποιός  Δημήτρης Λάλος που έλκει την καταγωγη του από την Κρανιά Ελασσόνας, για την σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του Alpha με τίτλο «Σασμός.

Ο ηθοποιός μέσα από την τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για τη δουλειά του, τη σύζυγό του, αλλά και για το κίνημα #metoo.

Οι συνθήκες ωρίμασαν για να το ξανακάνουμε

«Το επάγγελμα μου είναι να είμαι ηθοποιός, εάν έρθει μέσα από αυτό και η αναγνωρισιμότητα, όλα είναι καλοδεχούμενα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάλος. Μεταξύ άλλων ίδιος δήλωσε αυτοδίδακτος στο κομμάτι της υποκριτικής: «Μαθήτευσα δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, η δουλειά ήταν η σχολή».

Ο Δημήτρης Λάλος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό, Έλενα Μαυρίδου, με την οποία φέτος θα βρίσκονται στο θέατρο «Χώρος», στην παράσταση «Άλκηστις» του Ευριπίδη: «Από επιλογή δεν δουλεύαμε με τη σύζυγο, αλλά οι συνθήκες ωρίμασαν για να το ξανακάνουμε. Είναι σημαντικό να έχεις τόσα κοινά στοιχεία με τον άνθρωπό σου».

Για το κίνημα #metoo

«Το θέατρο δείχνει το φως και το πώς πρέπει να πράξουμε, καμία ανοχή σε όποιον εκμεταλλεύεται τη θέση του και την εξουσία του».

Στο μεταξύ ο δημοφιλής ηθοποιός προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο κάποια στιγμή είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία αγκαλιά με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου.

«That’s my wife (αυτή είναι η σύζυγός μου)», έγραψε ο Δημήτρης Λάλος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η σύζυγός του είναι επίσης ηθοποιός και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη που είναι σήμερα πέντε ετών.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω