Η Γαρυφαλιά Καληφώνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM και παρά το γεγονός ότι αποχώρησε οικειοθελώς κατάφερε να ξεχωρίσει με την εμφάνισή της.

Τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο – που ασχολείται πλέον με το Instagram και το Youtube – βρισκόταν σε σχέση με γοητευτικό μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριακού. Οι δυο τους φαίνεται πως ζούσαν έναν θυελλώδη έρωτα, με τις κοινές αναρτήσεις στα social media να είναι κάτι παραπάνω από συχνές.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος λείπει αρκετά από τα social της Γαρυφαλιάς, με τους διαδικτυακούς της φίλους να αναρωτιούνται αν το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη απάντησε χαρακτηριστικά σε ερώτηση follower σχετικά με τη σχέση της: «Το ρωτάτε συνέχεια! Ισχύει δεν ισχύει δεν θα το έλεγα ποτέ στα social. Αυτή τη στιγμή ανυπομονώ μόνο να σας δείξω αυτό που ετοιμάζω και είμαι τέρμα χαρούμενη. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία» ενώ σε άλλη ερώτηση δήλωσε: «Είμαι καλά! Είναι δημιουργική περίοδος για μένα, έχουν αλλάξει πολλά και προσπαθώ να τα διαχειριστώ».

Περισσότερα Εδω