Αυλαία φαίνεται πως έπεσε στη σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και του Νίκου Παππά.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, υπάρχουν φήμες ότι η σχέση τους αποτελεί παρελθόν. Παρότι οι δυο τους πέρασαν το Πάσχα στο ίδιο νησί, την Πάρο, οι παρέες τους ήταν ξεχωριστές, και απέφυγαν τις συναντήσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Βάλια Χατζηθεοδώρου και Νίκος Παππάς έχουν κάνει μπλοκ ο ένας τον άλλον στα social media.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο σύντροφός της δεν είναι πια μαζί. Δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Επειδή έχουν σβηστεί και τα likes, ίσως δεν μιλάμε μόνο για unfollow αλλά μιλάμε για μπλοκ. Μάλλον κάτι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες γιατί ήταν μαζί στην Πάρο το Πάσχα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο OPEN.

Η αντίδραση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου 

Το TLIFE επικοινώνησε με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία με την χαρακτηριστική της ευγένεια απέφυγε να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Χωρίς να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει την είδηση του χωρισμού της, η Βάλια Χατζηθεοδώρου επέλεξε να κρατήσει την ίδια διακριτική στάση που έχει επιλέξει να κρατά για την προσωπική της ζωή όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να μη δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα.

Περισσότερα Εδω