«Πονοκέφαλος» δημιουργήθηκε στις τάξεις του Ερυθρού Αστέρα εν όψει του αυριανού (09/12) παιχνιδιού της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό για την 14η αγωνιστική της Euroleague, καθώς ο Άαρον Γουάιτ δεν θα αγωνιστεί και η συμμετοχή του Όστιν Χόλινς θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Οι Σέρβοι μετρούν 5 νίκες και 8 ήττες μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, ενώ από την άλλη μεριά, οι Πειραιώτες έχουν ρεκόρ 9-4 και θέλουν να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός της σερβικής ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Όστιν Χόλινς, διότι ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ίωση και έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Παράλληλα, ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Άαρον Γουάιτ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στα παρκέ μετά από 2,5 μήνες, δείχνει πως ακόμη δεν είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της Euroleague προς το παρόν και όπως όλα δείχνουν θα απουσιάζει από το ρόστερ του Ερυθρού κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω