Πραγματικό “Γολγοθά” βιώνουν καθημερινά δεκάδες Λαρισαίοι που επιλέγουν να μετακινηθούν με τρένο στον τόπο εργασίας τους, καθώς οι καθυστερήσεις στην έναρξη των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τείνουν να εξελιχθούν σε… νοσηρά συνήθεια.

Ένα ακόμη περιστατικό έρχεται να προστεθεί σήμερα στις δεκάδες καταγγελίες που έχει λάβει η εφημερίδα μας για καθυστερήσεις σε έναρξη των δρομολογίων, καθώς όπως καταγγέλλει στο onlarissa.gr επιβάτης της αμαξοστοιχίας Λάρισα – Βόλος, το δρομολόγιο από 8.17 που ήτανε κανονικά να ξεκινήσει, άρχισε στις 9.05.

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία:

“Έπειτα από επανειλημμένες καθυστερήσεις του δρομολογίου καθημερινές καθυστερήσεις, σήμερα το δρομολόγιο Λάρισας Βόλου όπου έπρεπε να πραγματοποιηθεί στις 08:17 έγινε στις 09:05. Παρακαλώ για τη δημοσίευση του συμβάντος διότι υπάρχουν και εργαζόμενοι άνθρωποι όπου εξυπηρετούνται με το τραίνο και χάνουν μεροκάματο από την καθυστέρηση του δρομολογίου χωρίς καμία αποζημίωση. Κάθε μέρα δεν ξέρουμε αν θα γίνει το δρομολόγιο και βγάζουν καμιά ανακοίνωση για την καθυστέρηση”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω