Κιβωτός του Κόσμου: Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την ΜΚΟ του πατέρα Αντώνιο. Ένα 19χρονο κορίτσι, που έζησε στην Κιβωτό», μίλησε αποκλειστικά στο Mega και περιέγραψε όσα έζησε μαζί με τα άλλα παιδιά.

«Ήταν σαν φυλακή», χαρακτηρίζει το διάστημα που έμεινε στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

«Εγώ και τα πέντε αδέρφια μου βιώσαμε πράγματα τα οποία ήταν βασανιστήρια. Σαν φυλακή εκεί μέσα. Μας έβαζαν και κάναμε πράγματα τα οποία δε θέλαμε και σε ότι τους λέγαμε “όχι”, μας έβαζαν τιμωρία. Η τιμωρία αυτή, μας έλεγαν ‘μια μέρα εσύ δε θα φας, πήγαινε κάτω», λέει η 19χρονη στην κάμερα.

Σε μια σοκαριστική εξομολόγηση, περιγράφει: «Μερικά που ήταν λίγο πιο άτακτα, τα χτύπαγαν, τα έπιαναν από το αυτί και τα πετούσαν από τις σκάλες. Τους φέρονται εκεί μέσα σαν να είναι κακοποιοί, ενώ τα παιδάκια αυτά έχουν ψυχές».

Και συμπληρώνει: «Εάν ένα παιδάκι δε θέλει να κάνει μια δραστηριότητα την οποία θέλει η Κιβωτός, ή θα του έλεγαν “δε θα φας μια μέρα” είτε “θα διώξουμε τους δικούς σου και εσένα από εδώ, θα φύγετε όλοι”. Αναλόγως τι είχαν κάνει, τους στέλνανε απομόνωση, ήταν σαν να είναι στη φυλακή».

«Εγώ από την Κιβωτό του Κόσμου έφυγα γιατί δεν μπορούσα να βιώνω άλλο όλο αυτό το πράγμα, γιατί ήταν και ψυχικό. Έβλεπα κάποια παιδιά να βασανίζονται και πόναγε και η δικιά μου η καρδιά. Εγώ με το που έφυγα από εκεί μέσα, έλεγα ότι άνοιξε η καρδιά μου, έφυγα από μια φυλακή. Στην ουσία για μένα ήταν μια φυλακή. Αυτά τα παιδιά δε χαμογελάνε», καταλήγει η 19χρονη η οποία μίλησε στο Mega.

Περισσότερα Εδω