Οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τις οικονομικές επιδόσεις τους την δεκαετία από το 2010 έως το 2020 τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για έκτη φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 στον Άλιμο.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά στην έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας», που μόλις κυκλοφόρησε και είναι και αυτή αφιερωμένη στην δεκαετία 2010-2020

Ανάμεσά τους και η COSMOS ALUMINIUM AE που με τις επιδόσεις που έχει επιδείξει την δεκαετία που μας πέρασε, επάξια συγκαταλέγεται στην ελίτ των εταιριών που διακρίθηκαν.

Επίσης η COSMOS ALUMINIUM AE βραβεύτηκε και με το Solidarity Excellence Award για την προσήλωσή της στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την αλληλεγγύη που επέδειξε έμπρακτα απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.

Τα βραβεία παρέλαβε εκ μέρους της COSMOS ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Καντώνιας που παραβρέθηκε στην εκδήλωση στην Αθήνα μαζί με τον αν. διευθύνοντα σύμβουλο, Θοδωρή Καντώνια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω