Για την απώλεια της μητέρας της, μίλησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό “Omikron” και τον Γιώργο Πράσινο.

«Η μητέρα μου με διαμόρφωσε και είμαι αυτό που είμαι τώρα. Αναφέρομαι συχνά σε εκείνη και με αυτόν τον τρόπο εξακολουθεί να υπάρχει, για όσο υπάρχω κι εγώ. Είναι ο πιο ισχυρός δεσμός», είπε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρόσθεσε: «Την έχασα στα 16 μου. Πολλές φορές, σκέφτομαι ότι είμαι προνομιούχα που έχω πράγματα από εκείνη να θυμάμαι, που έχω στοιχεία της. Ευτυχώς, λέω τώρα πια, που όταν έφυγε ήμουν σε μια ηλικία που είχα ήδη διαμορφώσει χαρακτήρα, και μπορώ πλέον να έχω αναμνήσεις από εκείνην».

Όσο για το εάν η ίδια σκέφτεται τη μητρότητα και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δήλωσε: «Δεν την αποζητώ πια, αλλά την σκέφτομαι πιο έντονα σε κομβικές φάσεις της ζωής μου, όπως όταν συμβαίνουν πολύ μεγάλα γεγονότα, από την γέννηση της ανιψιάς μου μέχρι μια πολύ σημαντική δουλειά. Μπορεί σε αυτές τις φάσεις της ζωής μου να μου λείπει περισσότερο. Η μητρότητα μού έχει περάσει από το μυαλό, μου έχει έρθει η επιθυμία, αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμη αν το θέλω».

Περισσότερα Εδω