Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Αργυρώ από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ηθοποιός προχώρησε σε μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε, λέγοντας πως «ο Σασμός είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου! Δηλαδή το πατρικό σπίτι της Αργυρώς, την οποία υποδύομαι, είναι το πατρικό μου σπίτι. Το σπίτι που μεγάλωσα.

Έχω μια σκηνή που έρχομαι από την Αυστραλία και μπαίνω στο σπίτι και συγκινήθηκα πραγματικά γιατί δεν πηγαίνω και συχνά λόγω δουλειάς. Τώρα που το είδα περιποιημένο, το είχαν φτιάξει για τη σειρά και είχε μέσα κόσμο, ήταν πραγματική η συγκίνηση.Τυχαία η σκηνογράφος της σειράς διάλεξε για δωμάτιο της Αργυρώς, το δωμάτιο μου, για δωμάτιο της Μαρίνας της μητέρας μου ενώ ήταν άδειοι οι χώροι».

Όσο για τη σχέση της με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση Τότσικα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «όταν συναντάς ανθρώπους που έχετε πολλά κοινά αυτονόητα, είναι πολύ σημαντικό. Δεν σκέφτομαι τη μητρότητα και τον γάμο στην παρούσα φάση. Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω παιδί, με τρομάζει η πραγματικότητα».

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω