«Έχει αλλάξει πλέον η ζωή μου διαλέγοντας τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου», εξομολογείται η Χριστίνα Παππά στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον Γιώργο Μουλά.

Η γνωστή επιχειρηματίας – ηθοποιός μίλησε λίγο για τη συμμετοχή της στο Asia Express και τον ερχομό της εγγονής της. Η Χριστίνα Παππά απολαμβάνει τον ρόλο της γιαγιάς και όπως λέει στο «Λοιπόν», νιώθει πως έγινε ξανά μητέρα

-Τι γεύση σας άφησε το 2022;

Μου άφησε την καλύτερη γεύση γιατί γεννήθηκε η μικρή Χριστίνα Junior. Το όνομα της είναι Χριστίνα – Νεκταρία και ο ερχομός της έκανε αυτή τη χρονιά μοναδική. Μπορεί προσωπικά να είχα κούραση και πίκρα, όμως το πιο όμορφο που υπάρχει στη ζωή μου είναι η γέννηση του παιδιού μου και μετά η γέννηση της μικρής.

-Θα ήθελα να μου πείτε για την εμπειρία σας στο «Asia express».

Ήταν καταπληκτική, αλλάζει όλη σου η φιλοσοφία, τα πιστεύω σου. Ήταν από τα πιο ωραία πράγματα που έχω κάνει. Είναι ό,τι πιο όμορφο έχει γίνει στην τηλεόραση σε σχέση με παιχνίδι. Αυτά τα προγράμματα σε βάζουν σε μία διαδικασία να νιώθεις ότι κάνει κάποιο αγώνισμα ή αθλητισμό. Έμαθα, έτρεξα, ανακάλυψα και ήταν μία υπέροχη εμπειρία. Δυστυχώς αποχώρησα με τον Δημήτρη διότι υπήρξε ένα πρόβλημα απρόβλεπτο και έπρεπε να φύγω. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά και η δυσκολία αυτή ξεπεράστηκε.

-Είχατε περάσει και ένα πρόβλημα υγείας λόγω στενοχώριας όπως είχατε δηλώσει; Πώς σταθήκατε στα πόδια σας;

Με τη δύναμη του εαυτού μου στάθηκα ξανά στα πόδια μου. Είχα ευτυχώς όλους τους καλούς μου φίλους δίπλα μου. Έμαθα να μην παίρνω τα πράγματα τόσο σοβαρά. Αυτό που πέρασα εγώ ήταν πολύ σοβαρό. Όταν με αμφισβητούν ή όταν χρησιμοποιούν το όνομα μου χωρίς λόγο, αυτό με στεναχωρεί βαθιά. Μία συγκεκριμένη ιστορία με πόνεσε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να πάθω αυτό που έπαθα. Ευτυχώς είμαι καλά γιατί υπήρχε και ρίσκο σοβαρό. 

Τώρα πια προσπαθώ να μην παίρνω τα πράγματα τόσο σοβαρά. Έχει αλλάξει πλέον η ζωή μου διαλέγοντας τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, διαλέγοντας τις συνεργασίες μου και όλα αυτά. Βέβαια στην κοινωνία που ζούμε πλέον ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι δίπλα σου, ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ο συνεργάτης σου, ο φίλος σου τελικά. Είναι όλα μαζί και ζούμε σε μία κοινωνία περίεργη.

-Ο ρόλος της γιαγιάς πόσο άλλαξε τη ζωή σας;

Είναι υπέροχο. Νιώθω ξανά πως είμαι εγώ η μαμά και όχι η γιαγιά. Η νύφη μου είναι υπέροχη και δυνατή μητέρα. Θαυμάζω και τον Δημήτρη και την Άννα γιατί είναι τρομεροί γονείς. Δεν το λέω επειδή είναι δικά μου παιδιά αλλά το λέω και το εννοώ. Ο ερχομός της μικρής Χριστίνας είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί.

-Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του;

Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του δεν ήταν καλή. Δεν είχαν καθημερινή τριβή. Ήταν μία σχέση που απλά ήταν ο μπαμπάς του, αυτό. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλά ήταν αδιάφορος. Όπως εγώ μεγάλωσα χωρίς τον μπαμπά μου έτσι και ο γιος μου μεγάλωσε χωρίς τον μπαμπά του.

To άρθρο Χριστίνα Παππά: «Αυτό που πέρασα εγώ ήταν πολύ σοβαρό, μια συγκεκριμένη ιστορία με πόνεσε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Περισσότερα Εδω