Τους τελευταίους μήνες η ζωή της Χριστίνας Κοντοβά έχει αλλάξει εντελώς, καθώς η ίδια πήρε την απόφαση να αφήσει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί προσωρινά στην Ουγκάντα, περιοχή όπου βρίσκεται η Έιντα, το κοριτσάκι που πρόκειται να υιοθετήσει. Παρά τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που κρύβει η διαδικασία της υιοθεσίας, η Χριστίνα Κοντοβά είναι τρισευτυχισμένη που το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα.

Με αφορμή κάποιες ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, η επιτυχημένη σχεδιάστρια ρούχων χρειάστηκε να επιστρέψει στη βάση της στην Αθήνα. Όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά της, βέβαια, κι όσο γρήγορα κι αν κυλούν οι ρυθμοί της καθημερινότητας, η σκέψη της Χριστίνας Κοντοβά είναι στο κοριτσάκι της, το οποίο παρέμεινε στην Ουγκάντα.

Σε μία ανάπαυλα από τις δουλειές της, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Χριστίνα Κοντοβά και τον Τζώνη Καλημέρη κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, με τα σκυλιά τους, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Φορώντας τις μάσκες προστασίας, οι δυο τους χάρηκαν την εξόρμηση σε έναν από τους ομορφότερους δρόμους της πρωτεύουσας.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω