Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή βραδιά 7/12 για το αγαπημένο συγκρότημα Μελιsses και τον Χρήστο Μάστορα καθώς στο νυχτερινό κέντρο το οποίο εμφανίζονται, πραγματοποιήθηκε μια πολλαπλή απονομή για όλες τις επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει τα τελευταία 8 χρόνια. (δες εδώ τη λαμπερή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή)

Στην πολλαπλή αυτή απονομή, οι Μελιsses και o frontman Χρήστος Μάστορας, παρέλαβαν από τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, τις πλακέτες για τις ψηφιακές πωλήσεις των επιτυχιών τους, τραγουδιών που έχουν γίνει αγαπημένα του κοινού, κατέκτησαν το no1 του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων και έχουν αθροιστικά πάνω από μισό δισεκατομμύριο YouTube views.

Παρουσιάστρια της ξεχωριστής βραδιάς ήταν η Δανάη Μπάρκα, ενώ αμέσως μετά το τέλος της απονομής, ο Χρήστος Μάστορας με το συγκρότημά του Μελιsses ανέλαβαν να ξεσηκώσουν ως βρίσκονταν στον χώρο.

Κι ενώ η σκηνή είχε πάρει «φωτιά» με τις επιτυχίες του αγαπημένου συγκροτήματος, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να κατέβει από αυτή και αφού πέρασε ανάμεσα από τα τραπέζια, βρέθηκε σε εκείνο όπου βρισκόταν η οικογένειά του.

Ο Χρήστος Μάστορας κάθισε δίπλα στη μητέρα του, τραγούδησε μαζί της ενώ αγκάλιασε αρκετές φορές και τον πατέρα του που δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την επιτυχία του γιου του. Εκεί φυσικά, βρισκόταν και η αδελφή του αγαπημένου καλλιτέχνη, την οποία ο Χρήστος Μάστορας πλησίασε λίγο μετά και οι δυο τους χάρισαν στο κοινό έναν μοναδικό χορό.

Περισσότερα Εδω