Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα στον Χρήστο Κουτέλα, φίλοι και συγγενείς στο Νεκροταφείο Κηφισιάς.

Το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουλίου, ο αδερφός του, Νίκος Κουτέλας ανακοίνωσε την τραγική είδηση στα social media, ενώ τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα δώσουν απαντήσεις στα αίτια του θανάτου του.

Ο Θοδωρής Μαυρίδης (κολλητός φίλος) του Χρήστου Κουτέλα, θρηνεί για τον χαμό του πιο χαμογελαστού παιδιού, όπως αναφέρει σε επικοινωνία του στο TLIFE.

«Τον γνώρισα πριν 17 – 18 χρόνια περίπου και από κείνη τη μέρα ήμασταν σχεδόν αχώριστοι κάθε μέρα μαζί και ότι πρόβλημα και να είχα, ήταν εκεί να με βοηθήσει για να μου σταθεί», αναφέρει ο Θοδωρής Μαυρίδης για την γνωριμία του με τον Χρήστο Κουτέλα.

«Το πιο χαμογελαστό παιδί»

Περιγράφοντας τον Χρήστο Κουτέλα, ο κολλητός του φίλος θα θυμάται για πάντα: «Ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο και ο πιο ευγενικός. Ήξερε να δίνεται, να συμπεριφέρεται, να γελάει… να σε κάνει να περνάς όμορφα, έτσι ήταν ο Χρήστος και με τους φίλους του και με την οικογένειά του.

Είχε πολλά άγχη για τη δουλειά έτρεχε συνέχεια ήταν δουλευταράς ασχολούνταν με το real estate τα τελευταία χρόνια. Ήταν πολύ θρήσκος πίστευε πολύ στο Θεό και πήγαινε πολύ συχνά στην εκκλησία. Ήταν η χαρά της ζωής με το πιο χαρακτηριστικό χαμόγελο», δήλωσε στο TLIFE ο Θοδωρής Μαυρίδης.

 

Νίκος Κουτέλας – Θρηνεί για την απώλεια του αδερφού του

Η είδηση για τον θάνατο του Χρήστου Κουτέλα έγινε γνωστή μέσω facebook και της σπαρακτικής ανάρτησης του αδερφού του, Νίκου.

«Αγαπημένε μου αδελφέ ο πόνος μου δεν περιγράφεται. Η ψυχή μου έγινε κομμάτια, τα μάτια μου δεν έχουν σταματήσει να κλαίνε από τότε που σε είδα νεκρό..», έγραψε ο αδελφός τους

«Προσευχόμουν, ικέτευα την Παναγίτσα μας να σου δώσει λίγη ζωή ακόμα, να σε έπαιρνα μια αγκαλιά, να σου έλεγα πόσο σ’ αγαπάω και ότι θα είμαι δίπλα σου για πάντα όπως τόσα χρόνια!», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κουτέλας.

Χρήστος Κουτέλας – Σήμερα το τελευταίο αντίο στο μοντέλο

Η κηδεία του άτυχου μοντέλου θα γίνει νωρίς το μεσημέρι στην Κηφισιά. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του Χρήστου Κουτέλα, τον αποχαιρετούν με σπαρακτικά μηνύματα στα social media.

«Η κηδεία του πολυαγαπημένου μου αδερφού θα γίνει αύριο, Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 στο Νεκροταφείο Κηφισιάς, Άγιος Τρύφωνας στις 12:00», ενημέρωσε ο Νίκος Κουτέλας.

Περισσότερα Εδω