Μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του Κώστα Δόξα, κ. Σπύρου Δημητρίου στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Μαρία Δεληθανάση θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά στη μήνυση που υπέβαλε στον τέως σύζυγό της. Το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο αυτοφώρου, ο τραγουδιστής συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας αποκλειστικά στο TLIFE, η Μαρία Δεληθανάση θέλησε να εκφράσει τη δική της οπτική για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως σε καμία περίπτωση δεν κινήθηκα παράνομα, από τη στιγμή που δεν τηρήθηκε η δικαστική απόφαση για τη μη καταβολή της διατροφής. Απλώς αξιοποίησα και χρησιμοποίησα το έννομο μέσο που διαθέτω, που είναι η μήνυση κι από εκεί και πέρα ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία. Χρήματα δεν είχαν καταβληθεί. Στις 10 Ιανουαρίου επικοινώνησα μαζί του για να του πω να καλύψει το ποσό γιατί τα έξοδα του παιδιού τρέχουν, αρνήθηκε να βάλει το ποσό. Μέχρι και τις 17/1 που ήταν η ημερομηνία που κατέθεσα εγώ τη μήνυση δεν είχε βάλει κάποιο ποσό και στις 19/1 έβαλε 200 ευρώ, τα μισά δηλαδή.

Αφού λοιπόν συνελήφθη, ο αδερφός του έσπευσε μέσα στη νύχτα, να καταβάλει 200 ευρώ. Αυτή είναι η πραγματικότητα και έχω τις αποδείξεις από τις καταθέσεις στην τράπεζα με ώρα, ημερομηνία και αιτιολογία οπότε αυτά που λέει ο κ. Δημητρίου δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση» σημειώνει στο TLIFE η Μαρία Δεληθανάση.

Όσον αφορά στη δήλωση του κ. Δημητρίου πως εκείνη ευθύνεται για τη διαρροή της είδησης της σύλληψης του Κώστα Δόξα στα Μέσα, η Μαρία Δεληθανάση υποστήριξε: «Όχι, δεν διέρρευσα κάτι εγώ. Είναι δημόσιο πρόσωπο. Εμένα με κάλεσαν κάποια στιγμή το βράδυ οι δημοσιογράφοι, όταν ήδη είχε βγει το δημοσίευμα».

Όπως μας είπε η Μαρία Δεληθανάση δεν είναι ενήμερη για τη μήνυση για ψευδή καταμήνυση που της υπεβλήθη από την πλευρά του κυρίου Δόξα.

Περισσότερα Εδω