Τι και αν έχει περάσει μια βδομάδα από την αποχώρησή της από το «Πρωινό» του ANT1, η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στα καλύτερά της, συνεχίζοντας τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εκτός τηλεόρασης.

Μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο, η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο ταξίδεψε στο Παρίσι, καθώς συμμετέχει στο διεθνές Walk Your Worth Le Défilé γνωστής εταιρείας καλλυντικών, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Γαλλική Ακαδημία Πολέμου (École Militaire).

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βρίσκεται στην Πλατεία της Όπερας και χορεύει δίπλα σε έναν πλανόδιο μουσικό, φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα.

«Καλό μας μήνα!  και να τί συνέβη κατά τη διάρκεια της σημερινής φωτογράφισης στο Παρίσι» έγραψε στην ανάρτηση η παρουσιάστρια.

Δες την ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού:

Η Δούκισσα Νομικού εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται εκτός «Πρωινού», ενώ ο ANT1 με επίσημη ανακοίνωση τόνισε πως η παρουσιάστρια παραμένει στην οικογένεια του ANT1. Η ίδια έγραψε για την αποχώρησή της στα social media:

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία».

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω