Tη διαβεβαίωση ότι το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας θα προχωρήσει στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, που περιλαμβάνει την αναβάθμιση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Βόλο και τη δημιουργία Ναυστάθμου του Πολεμικού Ναυτικού στον Αλμυρό, παρείχε από τον Βόλο ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς..

«Είναι περίοδος έντονη με παραβιάσεις και εμείς θα παραμείνουμε ψύχραιμοι νηφάλιοι αλλά και ξεκάθαροι. Μέσα από συγκεκριμένο χάρτη και χρονοδιάγραμμα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με τον ναύσταθμο στον Αλμυρό και για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των σχηματισμών των ενόπλων δυνάμεων στη Μαγνησία», διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Άμυνας εισερχόμενος στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου, μετά την περιοδεία που πραγματοποίησε στην 111 Πτέρυγα Μάχης στη Ν. Αγχίαλο και την 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

Ο κ. Χαρδαλιάς έστειλε επίσης μήνυμα ότι η Ελλάδα επιδιώκει την ειρήνη και τη σταθερότητα και αναφέρθηκε στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τον υφυπουργό υποδέχτηκαν στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, μαζί με τους βουλευτές Αθ. Λιούπη και Κων. Μαραβέγια, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, διοικητής της 1ης Στρατιάς, αξιωματικοί της 111 Πτέρυγας Μάχης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Νίκος Αθανασάκης.

Περισσότερα Εδω