Μετά τη νέα εικόνα που παρουσιάζει το κομμάτι της πόλης στις οδούς Ιουστιανιανού-Ρούσβελτ-Ασκληπιού, τα παράνομα παρκαρίσματα «οργιάζουν», σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της περιοχής.

Επιπλέον σύμφωνα με τον ίδιο κάτοικο, πολλοί οδηγοί έχουν μπερδευτεί κινούμενοι επί της οδού Ρούσβελτ με κατεύθυνση την Ηρώων Πολυτεχνείου αγνοώντας ότι η έξοδος σε αυτήν από την οδό Ευάγγελου Κοτσώνη είναι παράνομη. Σύμφωνα με την σήμανση είναι μονόδρομος, αλλά ελάχιστοι δίνουν σημασία, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος.

Δείτε την καταγγελία κατοίκου της περιοχής που επισημαίνει το πρόβλημα:

«Παρακαλώ να ενημερωθεί το κοινό που κινείται επί της οδού Ρούσβελτ με κατεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου ότι η έξοδος σε αυτήν από την οδό Ευάγγελου Κοτσώνη είναι παράνομη. Σύμφωνα με την σήμανση είναι μονόδρομος, σήμανση που κανείς δεν δίνει σημασία λόγο του ότι βολεύει ορισμένους με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Παρακαλώ για δημοσίευση κάποιου άρθρου επί του θέματος καθώς είναι δρόμος που κινούνται αρκετά οχήματα και είναι θέμα χρόνου το να γίνει κάποιο ατύχημα.

Επίσης σε ότι αφορά την Ευάγγελου Κοτσώνη, Ιουστινιανού, Ρούσβελτ και Ασκληπιού μετά το τέλος των εργασιών πεζοδρόμησης έχει γίνει χαμός. Όπου και όπως βολεύει τον καθένα παρκάρει ή κινείται με αποτέλεσμα να υπάρχει πολλές φορές φασαρία μεταξύ των οδηγών και των πεζών. Στην οδική σήμανση που έχει τοποθετηθεί δεν δίνεις κάνεις σημασία.

Παράνομα παρκαρίσματα και στην διάβαση, και στον ποδηλατόδρομο …
Απλά απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους υπόλοιπους πολίτες».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω