Ο Χάρης Δούκας είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, μετά τις δημοτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την εκλογή του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA και στην Ράνια Τζίμα.

«Το είχα πιστέψει, άμα δεν το πιστέψεις δεν γίνεται. Μιλώντας με τον κόσμο κατάλαβα ότι μπορεί να γίνει. Είχα πει ότι μπορώ να κερδίσω τον Μπακογιάννη αν πάω δεύτερη Κυριακή. Είχα τη δυνατότητα να παρουσιάσω την εναλλακτική πρόταση. Με βοήθησε το debate», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Δούκας.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Χάρης Δούκας υπογράμμισε ότι: «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν πρέπει να λογίζονται ως τρίτος γύρος πολιτικών εκλογών. Κάναμε ένα κάλεσμα σε όλους του πολίτες. Συζητάμε για τα θέματα που δεν έχουν χρώματα και κόμματα. Νίκησε μια ατζέντα για την Αθήνα. Είναι πολιτικό το μήνυμα δεν είναι κομματικό».

 

Μάλιστα, ανέφερε ότι στα άμεσα σχέδιά του είναι η θωράκιση της πόλης ενόψει του χειμώνα σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων. «Άμεση προτεραιότητα τα φρεάτια και τα ρέματα… Ζήτησα συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη για να μπορέσουμε σε απόλυτη συνεργασία να προχωρήσουμε σε αυτά τα κρίσιμα έργα».

Περισσότερα Εδω