Το Pop Up ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έσπευσε για τις πρώτες εξορμήσεις του καλοκαιριού. Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz μάζεψαν βαλίτσες, ώστε να βρεθούν στα ελληνικά νησιά για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από την πρωτεύουσα.

Έτσι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε σε έναν μαγικό προορισμό, ακολουθώντας την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία κάνει διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί εδώ και αρκετές ημέρες.

Μαζί τους σε αυτές τις διακοπές ωστόσο, ήταν και ο σύντροφος της Έλενας Χριστοπούλου, Αποστόλης Κώτσης. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει άριστη σχέση μαζί του και μάλιστα του έχει αποδώσει το παρατσούκλι “daddy”. Η όμορφη παρουσιάστρια, θέλησε λοιπόν να βγάλει κάποιες φωτογραφίες μαζί του, εκείνος όμως δεν αγαπά και πολύ τον φακό και έτσι σε όλες τις φωτογραφίες έχει βγει με γυρισμένη πλάτη κάτι που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί δημοσιεύοντάς τες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Περισσότερα Εδω