Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» στο λιμάνι της Ραφήνας, με τις πρώτες εικόνες να είναι γεγονός.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης ταινίας, η δεύτερη κυκλοφόρησε 14 χρόνια μετά, ωστόσο, δεν είχε την ίδια απήχηση, αλλά σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Αύγουστο, ενώ θα γίνουν στη Ραφήνα, την Κέρκυρα και άλλα μέρη της χώρας.

Πριν μερικές εβδομάδες είχε καταφθάσει η Νία Βαρντάλος στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει τις προετοιμασίες και πλέον τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Νία Βαρντάλος πρωταγωνιστεί ως Φωτούλα «Τούλα» Πορτοκάλος, μία μεσοαστή Ελληνοαμερικάνα που ερωτεύεται τον “ξένο” Ιάν Μίλλερ, της ανωτέρας κοινωνικής τάξης, τον οποίο υποδύεται ο Τζον Κόρμπετ. Η πρώτη ταινία απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από το κοινό και τους κριτικούς ενώ ήταν υποψήφια και για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

Το σενάριο υπογράφει η ίδια, η οποία έχει τονίσει ότι θα είναι στη μνήμη του Μάικλ Κόνσταντιν, που έφυγε από τη ζωή στις 31 Αυγούστου 2021 σε ηλικία 94 ετών. Ο ηθοποιός υποδυόταν τον πατέρα της Τούλας – που υποδυόταν η Νία Βαρντάλος , τον Κώστα «Γκας» Πορτοκάλος στις δύο πρώτες ταινίες.

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω