Καλεσμένοι στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 4/10 η Φωτεινή Αθερίδη με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Το νεόνυμφο ζευγάρι σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης μίλησε για τον γάμο του, αλλά και για την ιδιαίτερη βάπτιση του μονάκριβου γιου του.

Με χιουμοριστικό τρόπο, περιέγραψαν πόσο επηρεάζει την καθημερινότητά τους το πρόβλημα ακοής της Φωτεινής, αλλά και πώς ο Κωνσταντίνος από γυμναστής βρέθηκε να παίζει σε θεατρικές παραστάσεις.

«Η Φωτεινή έχει πρόβλημα με την ακοή, πρέπει να της μιλάς τρεις, τέσσερις φορές γιατί αλλιώς δεν ακούει. Έχει 75% απώλεια ακοής», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας. 

Όσον αφορά τον λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο σε Πύργο αλλά και να βαφτίσουν τον γιο τους σε πισίνα η Φωτεινή Αθερίδου εξήγησε: «Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε αλλά όταν είδαμε το μέρος που έγινε ο γάμος, μας άρεσε και κάπως έτσι μας μπήκε η ιδέα να το κάνουμε. Βαφτίσαμε τον γιο μας σε πισίνα. Έχει ταλέντο στο κολύμπι και του αρέσει πολύ».

Μιλώντας για την σχέση τους αλλά και στο αν έχουν δει αλλαγές μετά τον ερχομό του γιου του, η ηθοποιός σημείωσε: «Άλλαξαν όλα μετά τον ερχομό του. Η μητέρα μου είναι συνέχεια κοντά μας, μας βοηθάει. Στην αρχή φρικάρει, γιατί ήμουν και ένιωθα πολύ μικρή. Είναι ξαφνικά μια ευθύνη, αλλά τώρα νιώθω εντελώς διαφορετικά».

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας αποκάλυψε πώς έκανε στροφή στην καριέρα του και ασχολήθηκε με την υποκριτική, αναφέροντας: «Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός στα 23, μέχρι τότε δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου θέατρο και δεν μου άρεσε. Πέρασα ΤΕΦΑΑ, ήμουν γυμναστής και όταν τελείωσα έκανα προπόνηση σε έναν ηθοποιό ο οποίος μου πρότεινε να δώσω εξετάσεις, πήγα και πέρασα». 

 

Περισσότερα Εδω