Μοιράσου το αρθρο!

Η διάταξη των θέσεων στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου, -που μετά από 2 χρόνια επέστρεψε στην δια ζώσης συνεδρίαση-, ήταν το “Μήλον της Έριδος” που δεν πραγματοποιήθηκε η σημερινή 12η τακτική συνεδρίαση..

Ρεπορτάζ : Νίκος Τζούμας | Κάμερα : Xρήστος Παπακωνσταντίνου

Εικόνες που δεν συνάδουν με τον πολιτισμό του νησιού εξελίχθηκαν μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών που εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν την έναρξη του Δ.Σ. που δεν έγινε ποτέ, αφού μετά την αποχώρηση της Αντιπολίτευσης (εκτός του κ. Καρπέτα) δεν υπήρξε η νομιμη απαρτία.

 

Τα νεύρα χτύπησαν κόκκινο ενώ σε μια περίπτωση η παρέμβαση του Αντιδημάρχου κ. Διαμαντή Μαθηνού ήταν αποτελεσματική αφού υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο Δημάρχου και του κ. Δημήτρη Διολέττα.

O κ. Μάκης Κουκουλάκης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά δεν το κατόρθωσε.

Σύμφωνα με τα όσα ο κ. Γιαμαρέλος Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης και Γραμματέας του Δ.Σ. ανέφερε στο Skiathoslife.gr υπήρξε επικοινωνία και δέσμευση της Προέδρου του Δ.Σ. κας Ματούλας Παπαδούλια για την διάταξη των θέσεων που θεσμικά και όλα τα χρόνια ο Δήμαρχος κάθεται δίπλα στον Γραμματέα του Δ.Σ. ακολουθεί η Πρόεδρος και μετά ο Αντιπρόεδρος.

 

Σύμφωνα με το βίντεο και όλα οσα εξελίχθησαν και ανέφερε ο κ. Γιαμαρέλος η πρόεδρος του Δ.Σ. δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα με αποτέλεσμα την “έκρηξη” των μελών της Αντιπολίτευσης. Η συνεδρίαση αναβλήθηκε σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

 

Περισσότερα Εδω