Η εντυπωσιακή Φλορίντα Πετρουτσέλη, η οποία πραγματικά έκλεψε με το ταλέντο της την ελληνική τηλεόραση και έγινε γνωστή μέσω του υποκριτικού της ταλέντου, τώρα και μετά από 2,5 χρόνια απουσίας της , λέει ότι θέλει να επιστρέψει στην μικρή οθόνη

Επίσης εξομολογείτε και άλλα πολλά και άκρως ενδιαφέροντα πράγματα για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός πριν 2,5 χρόνια αποφάσισε να αφήσει τον χώρο της τηλεόρασης και να αφιερωθεί εξολοκλήρου στα παιδιά της και τον σύζυγο της. Έτσι πήρε το πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή της ζωή και άφησε για λίγο πίσω τους υπόλοιπους.

Τι αποκάλυψε για τον σύζυγο της

  • Όπως είπε με τον σύζυγο της, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αν και παραδέχτηκε ότι στο πρώτο τους ραντεβού την έστησε για μισή ώρα. Ωστόσο λέει ότι μόλις άκουσε την φωνή του κατάλαβε ότι είναι το άλλο της μισό και τα έφτιαξαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όσα είπε για την ίδια

  • Η ίδια παραδέχτηκε ότι από την στιγμή που έμεινε έγκυος αποφάσισε να αφιερώσει όλο της τον χρόνο αλλά και τις μέρες της στον άνδρα και το παιδί της και να γίνει “full time“, μαμά, επειδή ήθελε η ίδια να το μεγαλώσει και να ασχοληθεί εξολοκλήρου με την οικογένειά της.
  • Είπε ότι τα παιδιά της είναι 2,5 ετών η κόρη της και 1 έτους ο γιός της.
  • Επίσης αποκάλυψε ότι μετά από 2,5 χρόνια απουσίας της, πλέον νοιώθει την ανάγκη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα και να ξανά ασχοληθεί με την υποκριτική που είναι η μεγάλη της αγάπη.

Έτσι αποκάλυψε την εγκυμοσύνη στον άνδρα της.

Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος ο άνδρας της έλειπε επαγγελματικό ταξίδι στο Λονδίνο, έτσι όταν επέστρεψε κοιμηθήκανε μαζί και το πρωί του πήγε στο κρεβάτι μία κούπα με καφέ και ένα χαρτάκι που του ανακοίνωνε ότι του χρόνου θα είναι τρείς. Ακόμα είπε ότι η σχέση τους μετρούσε 7 μήνες και ότι η εγκυμοσύνη ήταν κάτι που ήθελαν πολύ να τους προκύψει. Πιο πολύ παραδέχτηκε ότι ήθελε ο άνδρας της.

Ακολουθεί βίντεο από την συνέντευξη της

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Εδω