Ο Ολλανδός προπονητής στάθηκε στους βασικούς παράγοντες που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα της αυριανής (05/09, 21:45) εκτός έδρας αναμέτρησης της Ελλάδας με αντίπαλο το Κόσοβο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος:

«Για μας κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Με το Κόσοβο έχουμε αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν αλλά αύριο (Σ.τ.Σ. Κυριακή) οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές και στις δύο ομάδες, αφού θα παίξουν και άλλοι παίκτες. Δεν κάνουμε συγκρίσεις. Εμείς θέλουμε να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι και να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό πλάνο που έχουμε ετοιμάσει», ανέφερε στην πρώτη του τοποθέτηση.

«Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα», συμπλήρωσε.

«Αυτή την στιγμή ο Τζόλης είναι στην περίοδο αποκατάστασης και ελπίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμος στο ματς με την Σουηδία. Είναι ένας καλός παίκτης γι’ αυτό είναι στην εθνική ομάδα, αλλά έχουμε κι άλλους καλούς παίκτες. Πήρε μια φανταστική μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ κι ελπίζουμε πως η εμπειρία που θα αποκτήσει εκεί θα βοηθήσει και την εθνική», επεσήμανε κάνοντας λόγο για το πλάνο στο βασικό σχήμα και την απουσία του Χρήστου Τζόλη.

Περισσότερα Εδω