Με χριστουγεννιάτικο φως «πλημμύρισε» απόψε η κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Δεκάδες χιλιάδες πολύχρωμα λαμπάκια από πάνω έως κάτω το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, εκπλήσσοντας τους συμπολίτες μας που συγκεντρώθηκαν για την εκδήλωση φωταγώγησης.

Το εντυπωσιακό Δέντρο φωταγωγήθηκε μέσα από ένα οπτικό υπερθέαμα, που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας «κηρύσσοντας» με τον τρόπο αυτό την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη.


Ο κ. Τσιάκος
Για μια «πόλη λουσμένη στο φως» μίλησε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία σημειώνοντας ακόμη:
Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Πέρυσι η εκδήλωση ήταν λιτή με λίγο κόσμο και τα καταστήματα κλειστά. Φέτος είμαστε πολύ περισσότεροι και τα καταστήματα ανοιχτά. Βρίσκοντας αυτά που μας ενώνουν θέλουμε ένα Δήμο που να αποπνέει αισιοδοξία και εξωστρέφεια.
Αποφασίσαμε επίσης να λειτουργήσει το «Μαγεμένο Δάσος» με όλες τις δραστηριότητες στον εξωτερικό χώρο λόγω της πανδημίας. Παρακαλώ όλους να προσέχουν ώστε να ανακτήσουμε τις ζωές μας.

 

Περισσότερα Εδω