Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος σχολίασε τη συμμετοχή του συναδέλφου του Τριαντάφυλλου στο Survivor λέγοντας:”O Tριαντάφυλλος είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε. Είναι αληθινός, είναι ο εαυτός του και αυτό εγώ του το δίνω σαν συν. Βγάζει ακριβώς αυτό που είναι και που ξέρουμε. Είναι πραγματικά σαν ένα μικρό παιδί με όλο τον ενθουσιασμό, τον παρορμητισμό να κυνηγάει το σωστό και το δίκαιο”

Από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στον Γιώργο Λιβάνη και τη σχέση του με την παίκτρια του Survivor Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον οποίο ο Ηλίας Βρεττός διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Φαντάζομαι ότι είναι λίγο άβολο όλο αυτό για τον Γιώργο αλλά δε θα ήθελα να πάρω θέση γιατί είναι λίγο λεπτό το ζήτημα και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Όταν βγει το κορίτσι από το παιχνίδι νομίζω θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση μεταξύ τους. Ο Γιώργος πιστεύω ότι είναι καλά, τώρα το τι σημαίνει είμαι καλά και τι περνάει κάποιος μέσα του με αυτό που βγάζει προς τα έξω… Εγώ δεν τον έχω δει ούτε να παραπονιέται ούτε να ενοχλείται από κάτι. Ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε αν θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση; Αυτό είναι κάτι που θα το κρίνουν τα παιδιά. Όταν βγει από το παιχνίδι νομίζω θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα μεταξύ τους” ανέφερε ο Ηλίας Βρεττός.

Περισσότερα Εδω