Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show» τη Φαίη Ξυλά.

Η λαμπερή ηθοποιός εξήγησε πώς ξεκίνησε για σπουδές Ναυτιλιακών στο Λονδίνο και πώς βρέθηκε στην Ελλάδα να σπουδάζει Υποκριτική.

Η Φαίη Ξυλά αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Τέλος, μιλάει με θαυμασμό για το θάρρος που έδειξαν τα θύματα του #Metoo και μοιράστηκε με τον Γρηγόρη τις δυσάρεστες καταστάσεις που έζησε.

Η σχέση με τον πρώην σύζυγό της

«Ο μπαμπάς του γιου μου είναι μικρότερος από μένα. Δεν θα στεκόμουν ποτέ στη διαφορά ηλικίας σε μια σχέση. Έχουμε δουλέψει ξανά με τον Κωνσταντίνο και αφού χωρίσαμε, στο θέατρο. Είναι εξαιρετικό παιδί.

Είναι πολύ σημαντικό και ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, θεωρώ ότι πρέπει να είναι προτεραιότητα. Μπορεί να παύεις να είσαι ζευγάρι, αλλά είστε οι γονείς τους παιδιού. Εμείς χωρίσαμε καλά. Και για ζευγάρια που έχουν ένταση, πρέπει να τα αφήνουν πίσω τους, τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Ο γιος μου δεν ξέρω με τι θέλει να ασχοληθεί. Έχει μεγαλώσει στο θέατρο βέβαια».

Το metoo και οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

«Θα καθαρίσει το τοπίο, είμαι πολύ υπέρ και έχω απεριόριστο θαυμασμό σε όλα τα θύματα που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Θεωρώ ότι θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα από εδώ και πέρα και πιστεύω ότι κάποιοι θα κωλώσουν. 

Εγώ δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Μιλάμε για κακή συμπεριφορά κατ’ εξακολούθηση. Στο Εθνικό η σχολή ήταν αυστηρή, αλλά είναι άλλο από το να προσβάλει κάποιος ή να χειροδικεί. Σε εμένα δεν έχει συμβεί το δεύτερο γιατί μάλλον έθεσα τα όριά μου και αντιστάθηκα.

Τόλμησα να αντισταθώ και ούτε αυτό είναι εύκολο. Έχω βρεθεί και από τις δύο πλευρές. Όταν κάποιος είναι επικίνδυνος για τους γύρω του και το μέγεθος του κακού είναι τόσο μεγάλο, ακυρώνει οτιδήποτε καλό έχει κάνει.

Ο συνδυασμός αλαζονείας, χαμηλής αυτοεκτίμησης και η κατάχρηση εξουσίας τους κάνει να νιώθουν μικροί Θεοί, ότι δεν θα τιμωρηθούν ό,τι και να κάνουν. Έχει τύχει να συνεργαστώ με κάποιους από αυτούς και να έχω καλή συνεργασία μαζί τους, αλλά ακόμα και αυτό συνέβη χειριστικά».

Περισσότερα Εδω