Καλεσμένη στο The 2Night Show βρέθηκε η Φαίη Μαυραγάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος – παρουσιάστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή της στον ANT1, τον Νίκο Μάνεση και τις στιγμές με τα παιδιά της.

Φαίη Μαυραγάνη: «Δεν έμαθα ποτέ γιατί έφυγα από τον ANT1»

Με αφορμή την επιστροφή της στον ANT1 και στην πολύ πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου: «Έφυγα τον Δεκέμβριο του 2011, λίγο μετά που γέννησα το δεύτερο παιδί μου. Δεν ξέρω γιατί έφυγα. Δεν έμαθα ποτέ κι αν με ρωτάς δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Μπήκα σε μία λογική ότι κάποιου δεν του κάνεις και σε χαιρετάει. Τι σημασία έχει το γιατί; Δεν ήθελα να φύγω. Δεν τον βρήκα, δεν έμαθα και δεν τον συνάντησα και σου μιλώ ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Άντε κι έμαθες, τι θα αλλάξει; Όταν σου συμβαίνει αυτό είναι σοκαριστικό να μένεις στο περιθώριο. Μπήκα στην λογική ότι είσαι κάπου, αρέσεις, συνεχίζεις ή είσαι κάπου, δεν αρέσεις και δεν συνεχίζεις.

Άτομα τα οποία στην πορεία της επαγγελματικής μου ζωής δεν με πίστεψαν ή δεν με ενίσχυσαν κάποια στιγμή που θα μπορούσαν και με υποβίβαζαν, τα έφερε το πλήρωμα του χρόνου και με κάλεσαν για να μου κάνουν πρόταση για κάτι άλλο σε κάποιο άλλο κανάλι. Λέω κοίταξε πως υπάρχει νομοτέλεια και το γυρίζει» είπε η Φαίη Μαυραγάνη.

Φαίη Μαυραγάνη: Οι ιερές στιγμές με την οικογένειά της

Για το απαιτητικό πρόγραμμα και τις οικογενειακές στιγμές: «Δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, φεύγουμε μόνο το καλοκαίρι. Απ’ όταν γνώρισα τον Νίκο, εκείνος δούλευε Σαββατοκύριακο, επομένως έμαθα το Σαββατοκύριακο να μην υπάρχει στη ζωή μας. Το καλοκαίρι όμως, οι διακοπές με τα παιδιά μας είναι ιερές. 

Η κόρη μου η Λυδία είναι 19 και ο γιος μου, ο Φώτης 13 ετών. Κανένας από τους δύο δεν θα γίνει δημοσιογράφος. Η Λυδία σπουδάζει animation και ο Φώτης είναι μαθητής της Α Γυμνασίου. Η Λυδία όταν ήταν μικρή την είχα πάρει στη δουλειά και την έβαλα στο τραπέζι των ειδήσεων, μιλούσε τόσο πολύ που τελείωσε η κασέτα που μου είχε βάλει ο σκηνοθέτης να τη γράφει για ενθύμιο. Μετά από κάποια χρόνια της έφυγε αυτή η διάθεση», είπε η Φαίη Μαυραγάνη.

Φαίη Μαυραγάνη: 21 χρόνια δίπλα στον Νίκο Μάνεση

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον σύζυγό της: «Μου έχουν κάνει πρόταση από άλλα κανάλια να κάνω εκπομπή απέναντι από τον Νίκο και αρνήθηκα. Δεν το κάνουμε ούτε εγώ, ούτε ο Νίκος. Τον θεωρώ τον καλύτερο που δεν μου βγαίνει ανταγωνισμός. Την περίοδο των μνημονίων, ο Νίκος δεν έπαιρνε ανάσα από τη δουλειά», απάντησε η Φαίη Μαυραγάνη η οποία μετρά 21 χρόνια δίπλα στον σύζυγό της.

Περισσότερα Εδω