Μοιράσου το αρθρο!

Αναβλήθηκε για τις 2 Ιουνίου του 2023 η δίκη για τον 45χρονο ιδιοκτήτη και την 23χρονη ενοικιάστρια από τον Αλμυρό, οι οποίοι αλληλομηνύθηκαν την περασμένη Τρίτη μετά από επεισόδιο μεταξύ τους

Αιτία της αναβολής ήταν ότι η 23χρονη δεν παρουσιάστηκε ούτε χθες στην δικαστική αίθουσα, ενώ δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιωθεί αν είχε ειδοποιηθεί για να προσέλθει.

Η έδρα πήρε αυτή την απόφαση για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην 23χρονη να παρουσιαστεί, ή, σε διαφορετική περίπτωση να επιβεβαιωθεί το ανέφικτο ειδοποίησης της.

Ο συνήγορος του 45χρονου υποστήριξε πως η 23χρονη και η οικογένειά της, που έμεναν όλοι μαζί στο διαμέρισμα που τους ενοικίαζε ο πελάτης του, έχουν εξαφανιστεί από το βράδυ της Τρίτης, μετά το αυτόφωρο.

Μάλιστα γειτόνισσα του 45χρονου, η οποία έχει κληθεί ως μάρτυρας, επιβεβαίωσε αργότερα πως το ίδιο βράδυ η ίδια και άλλοι κάτοικοι στην γειτονιά είδαν την οικογένεια να φορτώνει πράγματα σε φορτηγό και να φεύγει.

Έντονη ήταν και η αγανάκτηση του 45χρονου ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, η βουλγαρικής καταγωγής οικογένεια άφησε απλήρωτα ενοίκια και ανεξόφλητους λογαριασμούς νερού και ρεύματος, ενώ προκάλεσαν καταστροφές στο σπίτι.

«Πριν κάποιους μήνες νοίκιασα το διαμέρισμα στον πατέρα της 23χρονης και την σύζυγό του αλλά πριν καλά καλά το καταλάβω είχαν μαζευτεί εφτά άτομα. Τώρα έφυγαν από το σπίτι μέσα στη νύχτα και άφησαν ανοιχτές τις βρύσες. Το σπίτι πλημμύρισε» σχολίασε ο ίδιος.

Σχετικά με την υπόθεση υπενθυμίζεται ότι ο μεσημέρι της Τρίτης ο 45χρονος και η 23χρονη διαπληκτίστηκαν, καθώς ο άνδρας ανακοίνωσε στην κοπέλα πως έχει πουλήσει το διαμέρισμα στο οποίο κατοικεί αυτή και η οικογένειά της και της ζήτησε να φύγουν με την ίδια να αρνείται.

Έπειτα από το περιστατικό η κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον του 45χρονου πως την έβρισε και της έκανε χυδαίες σεξουαλικές προτάσεις, ενώ της τράβηξε με δόλο την μπλούζα, με αποτέλεσμα να φανεί το στήθος της.

Ο 45χρονος κατέθεσε επίσης μήνυση εναντίον της νεαρής πως του επιτέθηκε σωματικά και προκάλεσε φθορές στην ιδιοκτησία του, καταστρέφοντας την σίτα ενός παραθύρου.

Οι διώξεις που έχουν ασκηθεί στην 23χρονη είναι απλή σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ ο 45χρονος διώκεται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβριση, αυτοδικία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

 

ΠΗΓΗ: TheNewspaper

Περισσότερα Εδω