Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει η 24χρονη στην Θεσσαλονίκη η οποία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου.

Η 24χρονη κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται ακόμα και για τη ζωή της όπως αποκαλύπτει ο εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης στο Mega, την στιγμή που ήδη ερευνάται από τις εισαγγελικές Αρχές η πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη.

«Φιλοξενείται αυτήν την στιγμή από κάποια άτομα γιατί αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές και φυλάγεται. Το να προστατέψει τον εαυτό της έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μία συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Για το θέμα παρενέβη και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητώντας την πλήρη και σε βάθος έρευνα της υπόθεσης.

«Η ελληνική αστυνομία, ανεπηρέαστη από ονόματα, δε μας ενδιαφέρουν τα ονόματα, θα κάνει στο ακέραιο το καθήκον της, δε μας προβληματίζει το ονοματεπώνυμο του καθενός, ούτε εάν είναι πλούσιος ή φτωχός, αν είναι επιχειρηματίας ή εργάτης», λέει από τη μεριά του ο Χρήστος Συμεωνίδης, αρχιφύλακας και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα Εδω