Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα τρία Λαρισινά μέλη της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Γερογιώκας, Νινίκας και Τσιλιάκος με αφορμή την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών.

Στην ανακοίνωση αφήνονται σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς και την ένσταση από πλευράς Ζήση Γρηγορίου, καθώς τονίζεται πως «η διαδικασία των εκλογών οποία υπήρξε υποδειγματικά αδιάβλητη».

Αναλυτικά η δήλωση: «Στις εσωκομματικές εκλογές της 24.10.2021 η ΝΔ απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη, γιατί είναι το κόμμα που διαχρονικά καλείται να ανταπεξέλθει στις πιο δύσκολες στιγμές της ελληνικής ιστορίας.

Η προηγούμενη Κυριακή ήταν μια γιορτή της Δημοκρατίας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη και μέλη της παράταξης που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες. Ακόμη μεγαλύτερη η προσφορά των ανθρώπων που εθελοντικά οργάνωσαν και βοήθησαν στην διαδικασία των εκλογών, η οποία υπήρξε υποδειγματικά αδιάβλητη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες σε μια εκλογική διαδικασία χωρίς νικητές και ηττημένους.

Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Ηλία Σουφλιά, τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Λάρισας, στο πλευρό του οποίου θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό της ΝΔ, για το καλό του τόπου.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω