Στην υπογραφή της σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για την ολοκλήρωση του περιφερειακού Καρδίτσας προχώρησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Το έργο με αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 1,5 χρόνο και αφορά την κατασκευή 1,1 χλμ από τον ΟΣΕ έως το Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Η σύμβαση υπογράφηκε στην ΠΕ Καρδίτσας και ο κ. Αγοραστός δήλωσε σχετικά:

Υπογράψαμε τη σύμβαση για την ολοκλήρωση του περιφερειακού στην Καρδίτσα. Πρόκειται για το δρόμο που θα περνάει μπροστά από τον ΟΣΕ και θα καταλήγει στο Νοσοκομείο. Είναι ένα έργο που μαζί με τις απαλλοτριώσεις φτάνει τα 8.659.000 ευρώ. Αναβαθμίζει όλη την περιοχή. Κάναμε τη μελέτη, δημιουργήσαμε ειδικό χρηματοδοτικό εργαλείο στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, εντάξαμε και δημοπρατήσαμε το έργο και σήμερα υπογράφουμε τη σύμβαση. Θα τοποθετηθούν για πρώτη φορά ηχοπετάσματα στην Καρδίτσα, αναβαθμίζοντας αισθητικά την περιοχή, μειώνοντας το θόρυβο και προφυλάσσοντας από τις γραμμές. Το μήκος ανέρχεται σε 1100 μέτρα, θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο πάρκιγκ, πεζοδρόμια, όδευση ΑμεΑ και η Καρδίτσα θα έχει έναν ολοκληρωμένο περιφερειακό. Φτιάχνουμε μια σύγχρονη πόλη και δίνει τη δυνατότητα στη Δημοτική Αρχή να αναπλάσει τους χώρους μιας και ο μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος δεν θα περνάει από την πόλη. Ευχαριστώ την ΓΑΙΑ ΟΣΕ και Τράπεζα Πειραιώς που αποδέχτηκαν να γίνουν σε οικόπεδά τους το έργο. Γι΄αυτό άμεσα θα μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες

e-max.it: your social media marketing partner

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω