Ο Γιώργος Περρής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Νίκο Συρίγο. Ο τραγουδιστής που έχει συνεργαστεί με πλήθος μεγάλων καλλιτεχνών μίλησε για τις αντιδράσεις που τον πλήγωσαν μετά την αποκάλυψη του ερωτικού του προσανατολισμού, αλλά και την επιθυμία του για ένα παιδί.

Μετά την αποκάλυψη του ερωτικού του προσανατολισμού ο τραγουδιστής δέχτηκε πολλά μηνύματα από παιδιά που το εκτίμησαν.

«Το μόνο που για μένα μετράει είναι τα πάρα πολλά μηνύματα που έλαβα από παιδιά από Ελλάδα και εξωτερικό, που είπαν ότι εκτίμησαν αυτό που έκανα και ότι είμαι πρότυπο γι’ αυτούς. Υπάρχουν παιδιά και έφηβοι που πραγματοποιούν απόπειρες αυτοκτονίας ή δέχονται bullying και βία γι΄αυτό τον λόγο. Πρέπει να μιλάμε», δήλωσε ο Γιώργος Περρής.

Ωστόσο, υπήρξαν και αντιδράσεις που τον πλήγωσαν πολύ, «γιατί δεν είμαι ρομπότ, είμαι άνθρωπος», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων.

«Στο σχολείο θυμάμαι να κάθομαι σε μία γωνία στο διάλειμμα και παρακολουθούσα τους συμμαθητές μου. Τους κοίταζα στα μάτια και σκεφτόμουν “άραγε, ξέρουν ότι υποφέρω αυτή τη στιγμή; Μπορούν να το διαβάσουν στα μάτια μου;”».

 

Ο Γιώργος Περρής χαρακτήρισε το διαζύγιο των γονιών του ως βίαιο, ενώ ανέφερε ότι ο αδερφός του κι εκείνος χωρίστηκαν. «Στη ψυχή ενός 5χρονου παιδιού αυτό είναι το τέλος του κόσμου», είπε σχετικά.

Βαθιά του επιθυμία είναι να κάνει οικογένεια, είτε μέσω υιοθεσίας είτε μέσω παρένθετης μητέρας.

«Έχω υπάρξει καταστροφικός στον έρωτα, γιατί υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που δεν έβλεπα μπροστά μου τίποτα. Πάντα υπήρχε ως βενζίνη στο ντεπόζιτό μου ο έρωτας», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Περισσότερα Εδω