Για την πορεία του ως ηθοποιός, αλλά και για τη σχέση του με την Ευγενία Σαμαρά, μίλησε ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Τρία Μίλια» στο Star.

Όπως παραδέχτηκε στη Νίκη Κώτσου και στην εφημερίδα Real Life, υπάρχουν οι ήδη σκέψεις προκειμένου να δημιουργήσει την δική του οικογένεια δίπλα στην Ευγενία Σαμαρά με την οποία ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Γιατί θέλησες να γίνεις ηθοποιός;

Χάρη στο σινεμά. Έβλεπα ταινίες από μικρή ηλικία και όλο αυτό το παραμύθι με έψησε. Ήθελα να είμαι μέρος του με οποιονδήποτε τρόπο.

Κάνοντας τον απολογισμό, ποιο στοιχείο έκανες προσπάθεια να αλλάξεις σε σένα και δεν θέλεις με τίποτα να γυρίσει πίσω;

Έχω κάνει αρκετή δουλειά στη διαχείριση του θυμού μου. Ωριμάζοντας έχει βελτιωθεί σημαντικά αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μου. Είμαι αρκετά οξύθυμος και χρειάστηκε πολύς χρόνος για να κοντρολάρω αυτή την πλευρά μου. Φυσικά αυτή η δουλειά η προσωπική, δεν σταματά ποτέ. Είναι μια εργασία που οφείλεις να κάνεις κάθε μέρα. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου.

Με την σύντροφό σου, Ευγενία Σαμαρά έχετε συνυπάρξει επαγγελματικά. Πώς είναι ως συνεργάτης;

Έχουμε συνυπάρξει στη σειρά του ANT1, «Παρθένα Ζωή» και στο «Όσο Έχω Εσένα» για λίγο στον ΣΚΑΙ. Είναι μαγική συνεργάτις, εξαιρετικά ταλαντούχα ευφυέστατη, με τρομερές αντοχές στη δουλειά μας  και με μια αντίληψη για το αντικείμενο που δεν έχω συναντήσει ποτέ!

Υπάρχουν σκέψεις για παιδί και οικογένεια;

Φυσικά και υπάρχουν, αυτά τα θέματα όμως δεν σηκώνουν προγραμματισμό, συμβαίνουν από ανάγκη.

Τι ονειρεύεσαι;

Θέλω να ζω ελεύθερος, πλάι στον άνθρωπο που αγαπώ. Σε μια κοινωνία που έχει ως γνώμονα την ισότητα, την αγάπη και τον σεβασμό. Μακριά από φανατισμό και από σκοτάδι.

Φωτογραφίες: Instagram

 

Περισσότερα Εδω