Τον χαμό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Άρη Καβατζίκη και τον Νίκο Μάνεση σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 5/10 στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την αντίθεσή του με τη φάρσα που σκέφτηκαν από το «Πάμε Δανάη», λέγοντας πως στο πλαίσιο της φάρσας γίνονται τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά εγκλήματα, ενώ «έδωσε στεγνά» εκπομπή με… στημένες φάρσες!

«Δεν μπορείς να κάνεις φάρσα Τάσο μου αγαπημένε, όταν ο άλλος είναι το πρόσωπο της ημέρας. Δηλαδή κι εγώ μπορώ να πάρω τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές. Να πούμε μία αλήθεια στον κόσμο; Δεν μπορώ να λέω ψέματα κι ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μία τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες. Οι φάρσες είναι όλες προκαθορισμένες. Θα σε πάρει στις 15.30 ο τάδε να σου κάνει φάρσα. Έτσι γίνονται οι φάρσες και γίνεται και λίγο πλακίτσα. Μην λέμε τώρα ψέματα στον κόσμο» είπε εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τον Μάνεση δεν του είπαν ότι θα τον πάρουν και πάλι καλά αντέδρασε… Επί της ουσίας ήταν άκομψο που τον πήραν τηλέφωνο. Δεν είναι κακή δημοσιογραφία η φάρσα, ούτε ποινικό αδίκημα είναι. Ήταν άκομψο» είπε στον Τάσο Τεργιάκη και στη Φωτεινή Πετρογιάννη ο παρουσιαστής.

«Τι έχει ο Άρης Καβατζίκης; Ένα φωτοστέφανο που δεν έχουμε εμείς οι υπόλοιποι; Γιατί αγιοποιούμε κάποιους ανθρώπους; Στενός μου συνεργάτης και φίλος. Επειδή είναι ευγενής ο άνθρωπος πρέπει να κάνει μία απρέπεια. Μίλησε σκληρά, αλλά είχε δίκιο» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Περισσότερα Εδω