Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα παρουσία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Τριαντόπουλου, του υφυπουργού Οικονομικών Θάνου Πετραλιάς και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, με θέμα «Οικονομία – Αγροτική Πολιτική – Κλιματική Αλλαγή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, το παρών έδωσε, ο βουλευτής του νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που προσήλθαν από όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας.

Λίγο νωρίτερα πραγματοποιήθηκε σε στρογγυλό τραπέζι, συνάντηση του ΥΠΑΑΤ, Λευτέρη Αυγενάκη και του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεωργίου Στρατάκου με τα μέλη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ ΝΔ, του νομού Λάρισας, παρουσία του Λάρισαίου βουλευτή, Χρήστου Καπετάνου για να ενημερωθούν για τις αποζημιώσεις και τα προγράμματα για τις πλημμυρισμένες περιοχές, καθώς τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Λάρισας.

Αμέσως μετά την εκδήλωση ο κ. Καπετάνος συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους από όλες τις περιοχές του νομού Λάρισας, τονίζοντας τα εξής:

«Σε μια κατάσταση πρωτόγνωρη για την περιοχή μας η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δείχνει εμπράκτως τον προβληματισμό και το ενδιαφέρον για τη λύση των δύσκολων συνθηκών που προέκυψαν ύστερα από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την περιφέρεια της Θεσσαλίας. Από την πρώτη στιγμή σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο με πρωτεργάτες Λ.Αυγενάκη και Χρ. Τριαντόπουλο, βρίσκονται στην περιοχή και σήμερα αυτό αποδεικνύεται για άλλη μια φορά με την επιπλέον παρουσία του Κωστή Χατζηδάκη.

Τέλος Μαίου καταβάλλεται το πακέτο Αυγενάκη 43 εκ ευρώ για τα παρακάρλια χωριά και είμαι πολύ χαρούμενος που πρώτο κουβεντιάσαμε αυτό το θέμα μαζί με τον υπουργό ήδη από τον Σεπτέμβριο και σήμερα υλοποιείται με προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν αλλά υπάρχει πολιτική βούληση και υπουργοί που δεν κάνουν πίσω στις δύσκολες προκλήσεις. Ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες και ενόψει των ευρωεκλογών το δίλημμα είναι σταθερότητα, εξέλιξη ή λαϊκισμός και αβεβαιότητα.»

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω