Η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως είναι… ξανά ερωτευμένη, παρά το γεγονός ότι η ίδια έχει επιλέξει να κρατά πλέον την προσωπική της ζωή επτασφράγιστο μυστικό! Όλα δείχνουν πως η αγαπημένη παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και Youtuber βρίσκεται σε σχέση με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη Ίαν Στρατή, κάτι που την έχει ανανεώσει πολύ.

Το βράδυ της Κυριακής, η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων με… φωτογραφίες. Αντί για απάντηση, η παρουσιάστρια θα μοιραζόταν ένα δικό της στιγμιότυπο! Ένας από τους followers της θέλησε να δει μια φωτογραφία από την ωραιότερη φάση της ζωής της έως σήμερα.

Η ίδια απάντησε πως αυτή η περίοδος που βιώνει είναι η καλύτερη της! “Τώρα! Τώρα είναι η ωραιότερη φάση της ζωής μου! Παρά την τρέλα που επικρατεί, το στρες μου που είναι στα χειρότερα του, την κλεισούρα, όλα τέλος πάντων νιώθω την περισσότερη ευγνωμοσύνη που έχω αισθανθεί ποτέ για όσα ΟΝΤΩΣ έχω σε αυτή τη φάση. Και είναι όλα άνθρωποι και συναισθήματα” έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Λες να φταίει ο έρωτας;

Περισσότερα Εδω