Toν πολιτικό τους γάμο πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Το ζευγάρι που μετρά ήδη τέσσερα χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να παντρευτεί υπό άκρα μυστικότητα στο αγαπημένο του νησί, την Ύδρα, έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους καλούς του φίλους. (διάβασε εδώ το love story του ζευγαριού)

Μάλιστα, παρότι έξω από το ξενοδοχείο που πραγματοποιήθηκε ο γάμος είχαν μαζευτεί αρκετοί φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία για να εξασφαλίσουν μερικά πλάνα, το ζευγάρι επέλεξε να μην εμφανιστεί καθόλου. Θέλοντας ωστόσο να μείνουν ευγενικοί, έστειλαν μέσω τρίτων ένα κέρασμα σε όσους ταξίδεψαν στο νησί ευχαριστώντας τους και ενημερώνοντας πως δε θα βγουν από τον χώρο για δηλώσεις και φωτογραφίες. (δες εδώ τις φωτογραφίες από τον γάμο τους)

Τα μόνα πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει από τον γάμο του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι μόνο μερικές εικόνες καλεσμένων αλλά και η μπομπονιέρα που τους μοιράστηκε. Όπως θα δεις πρόκειται για ένα μικρό γλαστράκι και μια μπομπονιέρα σε μπεζ αποχρώσεις με μερικά στάχια αλλά και μια κάρτα που έγραφε «Ευχαριστούμε πολύ, Κωστής – Τόνια, 11-10-21».

To κέρασμα του ζευγαριού στους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους

Φωτογραφίες: Ndp

 

Περισσότερα Εδω