Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της νέας σεζόν 2021-22 πραγματοποιεί απόψε (14/9) το ντεμπούτο της, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Στην Βαρκελώνη και το «Καμπ Νου» αναμένεται ένα σπουδαίο ματς, που ανοίγει πληγές και ξυπνά κατορθώματα αντίστοιχα. Ο λόγος για την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου, που διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στις 22:00, αναζητώντας αμφότερες τη νίκη για να μπουν με το δεξί στον όμιλό τους.

Οι «Μπλαουγκράνα» θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, δίχως τον Λιονέλ Μέσι, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες! Συν τοις άλλοις, η ομάδα του Ρόναλτ Κουμάν καλείται να αναζητήσει την εκδίκησή της για τη συντριβή από τους «Βαυαρούς» με 8-2 τον περσινό Αύγουστο για τα προημιτελικά της σεζόν 2019-20.

Από κει και πέρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κάνει το ντεμπούτο του στην διοργάνωση με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντιμετωπίζοντας την Γιουνγκ Μπόις στις 19:45 στην Ελβετία. Την ίδια ώρα, η Σεβίλλη θα υποδεχθεί την Σάλτσμπουργκ για την πρεμιέρα του 7ου ομίλου.

Στις 22:00 θα διεξαχθούν -εκτός από το Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου– τα ματς Βιγιαρεάλ – Αταλάντα, Δυναμό Κιέβου – Μπενφίκα, Λιλ – Βόλφσμπουργκ, Μάλμε – Γιουβέντους και Τσέλσι – Ζενίτ.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Περισσότερα Εδω