Το τροχαίο με τη Ferrari και το τραγικό τέλος που βρήκε ο Τζώρτζης Μονογυιός το βράδυ της Πέμπτης 13/1 στα Πηγαδάκια Βούλας έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος συγκλονίζουν.

Ο 45χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η σύζυγός του που ήταν συνοδηγός του και απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια πριν η Ferrari καεί ολοσχερώς, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου πρώην συμπαίκτρια του στο The Wall, με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook. «Ήταν γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, να ζήσουν να τον θυμούνται. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε Τζώρτζη μου. Αγόρι μου, παλληκάρι μου γλυκό, καλό παράδεισο. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Τζωρτζίνο μου, έτσι σε φώναζα ψυχούλα μου» είπε συγκινημένη.

Η ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου:

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός:

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε καταγωγή από τη Μύκονο και ήταν επιχειρηματίας με καταστήματα ρουχισμού στη Χώρα. Ήταν αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, ενώ το 2003 είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι The Wall με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τότε είχε απασχολήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τον έρωτα που ζούσε με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Περισσότερα Εδω