Το σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari στα Πηγαδάκια Βούλας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Φίλος του επιχειρηματία από τη Μύκονο κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες: «Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».

 

Μαρτυρία – σοκ:

Ένας ακόμη μάρτυρας του τροχαίου στη Βούλα μίλησε σήμερα στην Κοινωνία Ώρα Mega:

Ο μάρτυρας, κάτοικος της περιοχής, βγήκε στο μπαλκόνι του γύρω στις 8:15 βλέποντας τους καπνούς. «Βγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα, να φλέγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής και πολύ γρήγορα ήρθε η Πυροσβεστική και έγινε κατάσβεση», είπε και απαντώντας σε ερώτηση τόνισε ότι δεν άκουσε κάποιο μεγάλο θόρυβο. «Εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Και όλοι απορούσαν πώς έφυγε το αυτοκίνητα γιατί είναι στην ευθεία αυτό», σημείωσε.

«Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Ήταν στη νησίδα πάνω στο γρασίδι, τους είχαν τραβήξει», είπε για τη στιγμή που βγήκε έξω.

Στη συνέχεια μίλησε με τον οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα, ενώ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα. Μεταφέροντας τα όσα του περιέγραψε είπε ότι του ανέφερε ότι «είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Έπεσε στα δέντρα. Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως το αυτοκίνητο μετά από λίγο πήρε φωτιά».

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός:

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε καταγωγή από τη Μύκονο και ήταν επιχειρηματίας με καταστήματα ρουχισμού στη Χώρα. Ήταν αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, ενώ το 2003 είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι The Wall με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τότε είχε απασχολήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τον έρωτα που ζούσε με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Περισσότερα Εδω