Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/1 στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στα Πηγαδάκια της Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o οδηγός της Ferrari είναι ο αδερφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος το 2003 είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι The Wall του ΑΝΤ1. Ο Τζώρτζης Μονογυιός με καταγωγή από τη Μύκονο ήταν γνωστός επιχειρηματία με καταστήματα ρουχισμού στη Χώρα.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός τότε είχε απασχολήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τον έρωτα που ζούσε με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει το 2020 η Κατερίνα Μονογυιού σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

Ποια είναι η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού

Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα με ειδικότητα beauty therapist.

Η ξανθιά βουλευτής Κυκλάδων εξελέγη τον Ιούλιο του 2019 με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους, ενώ αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Απόσπασμα από πρόσφατη συνέντευξή της στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ

Η Κατερίνα Μονογυιού είχε γίνει viral με τη συλλαβιστή ομιλία της στη Βουλή. Τότε κατά την ομιλία της στη Βουλή για τα υδατοδρόμια, η κυρία Μονογυιού είχε κατηγορηθεί ότι εμφανίστηκε μάλλον… απροετοίμαστη, καθώς διάβαζε συνεχώς από το χαρτί που είχε μπροστά της, έκανε παύσεις, μπέρδευε τα λόγια της και… γύριζε τις σελίδες ανά δευτερόλεπτα, λες και η κάθε μία από αυτές είχε γραμμένη μόνο μία πρόταση.

 

Περισσότερα Εδω