Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο με τη Ferrari του, στα Πηγαδάκια Βούλας.

Το πρωί της Παρασκευής 14/1 o Γιώργος Λιάγκας μέσα  από το Πρωινό μίλησε για τη γνωριμία του με τον αδικοχαμένο Τζώρτζη Μονογυιό ενώ αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με τον άνθρωπο που απεγκλώβισε τον Τζώρτζη Μονογυιό, δίνοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες.

«Τη Ferrari την έφερε από τη Γερμανία με γερμανικές πινακίδες και θα την εκτελώνιζε. Η Ferrari αυτή είναι η 488 GTB. To συγκεκριμένο μοντέλο ήταν αυτό που λέμε πίστας. Ήταν ένα πειραγμένο μοντέλο που έφτανε 600 άλογα. Μιλάμε για έναν πύραυλο. Καινούργιο το αυτοκίνητο αυτό έχει 450.000 ευρώ, είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ το πήρε μεταχειρισμένο, γύρω στις 280.000 ευρώ. Επειδή τον ήξερα και είχε τύχει να βρεθούμε σε κοινές παρέες, ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Πήγαινε πολύ καλά επιχειρηματικά στη Μύκονο. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδάκια. Και την αδερφή του έχω γνωρίσει», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις για το φρικτό τροχαίο. Όπως είπε ο παρουσιαστής, «ο άνθρωπος που απεγκλώβισε τον Τζώρτζη, μας έστειλε φωτογραφίες που δεν μπορούμε να τις παίξουμε, στις οποίες βλέπουμε τα χέρια του καμένα, γιατί ήταν τεράστια η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Φορούσαν και οι δύο ζώνες. Δεν μπορούσε να βγάλει την ασφάλεια της ζώνης. Το αυτοκίνητο είχε γίνει άμορφη μάζα», δήλωσε σοκαρισμένο ο Γιώργος Λιάγκα.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός:

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε καταγωγή από τη Μύκονο και ήταν επιχειρηματίας με καταστήματα ρουχισμού στη Χώρα. Ήταν αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, ενώ το 2003 είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι The Wall με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τότε είχε απασχολήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τον έρωτα που ζούσε με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Περισσότερα Εδω