Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Survivor με τον Σάκη Κατσούλη να είναι ο μεγάλος νικητής του επάθλου των 100.000 ευρώ. Εκείνη που έτρεξε αμέσως να τον αγκαλιάσει ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Τα δυο παιδιά που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι, μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης είδαμε να έρχονται και πάλι πολύ κοντά με πολλούς να είναι εκείνοι που υποστήριζαν ότι είναι και πάλι μαζί. Αντίθετη βέβαια σε ένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης ήταν και εξακολουθεί να είναι η μητέρα της Μαριαλένας. 

Η κυρία Γεωργία είχε εμφανιστεί πολλές φορές αντίθετη στο ενδεχόμενο η Μαριαλένα να είναι και πάλι μαζί με τον Σάκη ενώ σε δηλώσεις που έκανε χθες στο Πρωινό δήλωσε πως αν η κόρη της γυρίσει στον νεαρό επιχειρηματία θα είναι “άξια της μοίρας της”.

Όπως ήταν λογικό, μετά τη νίκη του Σάκη Κατσούλη και τις αγκαλιές που αντάλλαξε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη οι χρήστες του διαδικτύου έδωσαν ρεσιτάλ με τα σχόλια για τη σχέση τους.  Ανάμεσα σε αυτούς και η Ναταλία Γερμανού η οποία “τρόλαρε” τη μητέρα της νεαρής παίκτριας γράφοντας:

“Εγώ τη μητέρα της Μαριαλένας σκέφτομαι. Άντε να ξεφορτωθείς τροπαιούχο με 100.000 χιλ. ευρώ”

Περισσότερα Εδω