Τρία ευτυχή γεγονότα, δύο γάμοι και μία βάφτιση, προβλέπεται να χαρακτηρίσουν το φετινό καλοκαίρι για το περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου και την οικογένεια Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πένυς Αβραμίδη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, το πρώτο ευτυχές γεγονός αφορά στον γάμο της Κύρας Κάπη, της διευθύντριας επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, αναπληρωτή διευθυντή στο γραφείο Τύπου, Χρήστο Ζωγράφο. Η αποκάλυψη του μεταξύ τους ειδυλλίου έγινε πριν από έναν χρόνο, τον Ιούνιο του 2021, όταν η κ. Κάπη με μία τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά της δημοσιοποίησε τη σχέση της με τον συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Οι δυο τους παρά τον φόρτο εργασίας και την έντονη καθημερινότητά τους, από πολύ νωρίς ήρθαν κοντά και μετά από τρία χρόνια οι επιτελείς του Μαξίμου θα φάνε κουφέτα από τον γάμο τους.

Ωστόσο, ο γάμος της Κύρας Κάπη και του Χρήστου Ζωγράφου δεν είναι το μοναδικό ευτυχές γεγονός στο περιβάλλον του πρωθυπουργού. Νωρίτερα, εις γάμου κοινωνία θα έρθει η Μαρίκα Δημητριάδου, κόρη της Κατερίνας Μητσοτάκη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, στην Τζια. Το «παρών» θα δώσουν τότε αρκετά μέλη της οικογένειας στην ευτυχισμένη στιγμή της εγγονής του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η Μαρίκα Δημητριάδου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά, καθώς το 2007 στον Προφήτη Ηλία Χανίων είχε παντρευτεί τον Γιώργο Καβέτσο, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.

Μετά τους δύο γάμους, προστίθεται και μία βάφτιση, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ της εφημερίδας. Έναν χρόνο μετά τη βάφτιση της εγγονής της αδελφής του πρωθυπουργού, Αλεξάνδρας, στην Τήνο, ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρντέν, Νικολά, βαφτίζει το παιδί του με νονά την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία.

 

*στη φωτογραφία από αριστερά η Κύρα Κάπη, δεξιά πάνω ο μέλλοντας σύζυγός της Χρήστος Ζωγράφος και κάτω δεξιά η Μαρίκα Δημητριάδου

Περισσότερα Εδω