Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, “Ανοιχτά” βρέθηκε καλεσμένος ο Τριαντάφυλλος ο οποίος μέσα σε όλα αναφέρθηκε με αιχμηρά λόγια στον Νίκο Μουτσινά αφού ο δεύτερος τον είχε σχολιάσει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο όσο εκείνος βρισκόταν στο Survivor.

«Pάμε να κάνουμε εκπομπή μεσημεριανή να είμαστε απέναντι από τον Μουτσινά! Να τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό» είπε ο Τριαντάφυλλος στην Αννίτα Πάνια όταν εκείνη τον ρώτησε αν θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικά.

Όταν η παρουσιάστρια έδειξε την έκπληξη της για την ατάκα του καλεσμένου της, εκείνος μίλησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ… «Γιατί τον αγαπάς; Αυτός σε αγαπάει; Που το ξέρεις; Που το ξέρεις; Να, βλέπεις, αυτό το λάθος κάνεις! Και επειδή στο έχει πει, τι; Στο έχει αποδείξει με πράξεις; Ποια πράξη καλή σου έκανε o Νίκος Μουτσινάς που το απέδειξε;».

«Ήρθε σε μια εκπομπή στην οποία παρουσιάστρια είναι η Αννίτα Πάνια, την οποία θα την δει ο κόσμος, από την οποία θα κάνει διαφήμιση στον εαυτό του και από την οποία θα επωφεληθεί. Το θέμα είναι να κάνει κάτι που να μην το ξέρει ο κόσμος. Να κάνει κάτι από πίσω. Εντάξει; Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες κράξε με στην εκπομπή σου… Μπαμ, μπαμ, μπαμ και φιλάκια» συμπλήρωσε αιχμηρά, κοιτώντας απευθείας την κάμερα, ο Τριαντάφυλλος στη βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN.

Περισσότερα Εδω