Την Τραϊάνα Ανανία συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο.

Η ηθοποιός, που μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη ο Δημήτρης Κόκοτας, κατά την οποία ήταν παρούσα, είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα θέλοντας να ξεπεράσει το σοκ αυτού που είχε συμβεί.

Πλέον, η Τραϊάνα Ανανία δείχνει να είναι καλύτερα και στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, μίλησε για το πως βίωσε η ίδια όλη αυτή τη κατάσταση.

«Χαλάρωσα λίγο είναι η αλήθεια. Μαζεύτηκα λίγο, κλείστηκα στον εαυτό μου, τώρα είμαι καλύτερα. Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία για μένα, δεν είχα βιώσει κάτι αντίστοιχο και μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω. Ακόμα το ξεπερνάω. Ήταν σοκαριστικό. Μου στοίχισε. Πάει καλύτερα ο Δημήτρης, και γι’ αυτό περίμενα, και είχα υπομονή. Ήθελα όλοι μας να έχουμε υπομονή, να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, να μην πιέζουμε πράγματα.

Κι εγώ πιέστηκα από τους δημοσιογράφους να μιλήσω. Όταν κάποιος δεν είναι καλά, δεν έχει κανέναν λόγο να μιλάει στους δημοσιογράφους, έχει φίλους για να μιλήσει. Μετά από όλο αυτό, δούλεψα πάρα πολύ το μέσα μου και νομίζω ότι με άλλαξε κι εμένα αυτό το γεγονός. Με το J2US δίνουμε ραντεβού του χρόνου» είπε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο και στο Breakfast@Star

Διάβασε επίσης:

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικές εξελίξεις στην υγεία του – Ανταποκρίθηκε στις οδηγίες των γιατρών

Περισσότερα Εδω