Το βράδυ της Τρίτης 31/5 ένας από τους πιο δημοφιλείς τράπερ της χώρας μας, o Τrannos συνελήφθη στο Μπουρνάζι για οπλοκατοχή.

Όταν οι αστυνομικοί έδειξαν στον νεαρό άντρα το πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε άδεια, εκείνος ισχυρίστηκε ότι το είχε μαζί του γιατί πήγαινε να γυρίσει βίντεο κλιπ ενώ ένας από τους φίλους του ισχυρίστηκε πως ήταν εκείνος που το νοίκιασε και όχι ο τράπερ για τις ανάγκες του εν λόγω γυρίσματος. Μάλιστα, ο Trannos υποστήριξε στο δικαστήριο ότι αμέσως μόλις είδε το όπλο, είπε πως ακυρώνει το γύρισμα καθώς δεν συμφωνούσε να το χρησιμοποιήσουν.

Τελικά, η απόφαση της αστυνομίας ήταν να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 10 μηνών καθώς και χρηματική ποινή. Το μεσημέρι της Τετάρτης 1/6 ο Trannos μίλησε αποκλειστικά στο Live News περιγράφοντας πως νιώθει μετά από όλα όσα συνέβησαν.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ, μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω από ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά;

Αλλά όλα καλά δεν πειράζει. Φυσικά και το αφήνω πίσω. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς, να περνάμε πάντα καλά και να είμαστε χαρούμενοι» είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος τράπερ.

Περισσότερα Εδω